Spårs fjärde säsong skapar reaktioner

I tisdags, den 29 november, släppte vi femte och sista avsnittet av Spår om #Raggarmordet. Det har varit en snårig säsong där vi låtit lyssnare komma med tips och där vi haft en tes som vi, mitt i granskningen behövde ompröva radikalt. Vi ville att den här säsongen skulle vara vår mest transparenta, alltså har vi tagit med er lyssnare på så mycket som möjligt av våra olika arbetsmoment, resor, intervjuer, men också funderingar och orosmoment (att stå i hissen till Jan Guillou för att berätta för honom att Hannes Råstam trodde att Guillou hade fel om Keith Cederholm var till exempel ett moment som skapade en del oro. Bäst att göra radio av det…)

Nedan ser ni lite av det ståhej som serien väckt, vi återkommer när vi får reda på vad juristerna kan åstadkomma. Det blev även en löpsedel där inte minst Janne Josefsson var missnöjd (inte på oss, mer på GT/Kvällsposten) eftersom det stod att han och Jan Guillou hamnat i ”mordbråk”. Janne Josefsson var rätt sur över detta när vi träffade honom på Stora Journalist Priset-middagen. (Jodå, Martin och jag var inbjudna i detta celebra sällskap i år, ytterligare en fjäder i hatten för vårt jobb med Spår. Eller så behöver de tänka på föryngringen bland gästerna kanske…)

Mordbråk är hursomhelst inget snyggt ord, håller helt med Janne Josefsson, men skönt då att Spår inte hamnade i skottgluggen.

 

Läs inte artikeln nedan om ni inte vill spoila!

kvp-om-rolle

Vill ni läsa mer gör det HÄR

 

Allt om Spår och våra säsonger, inklusive alla avsnitt, hittar ni HÄR