Spår säsong 4: Raggarmordet

Raggarmordet 1979 är svensk kriminal- och journalistikhistoria. När reportern Jan Guillou får tips att Keith Cederholm kan vara oskyldigt dömd börjar han ett arbete som slutar med Stora Journalistpriset. Keith Cederholm frias och historien slutar lyckligt – men inte för alla. De övriga som dömdes tillsammans med Keith nekades resning. Trots att de handlat på order av Keith, som nu bevisligen inte varit med om brottet. Hur kunde det komma sig?

Spår tar vid där Jan Guillou körde fast 1984. Kan fler ha varit oskyldiga? Och kan de i så fall få upprättelse över 30 år senare? Trailer ute nu, lyssna här ovan. Avsnitt 1 släpps 18 oktober.

Lyssna på hela trailern här: acast.com/sparpodcast

#raggarmordet #sparpodcast #acast

Läs mer om vad Spår är och vad vi vill göra med vår podcast här

Ett otroligt stöd – tack!

anton-och-vilmer

Programmet om vår son Vilmer har fått så många reaktioner, så mycket fina tankar, hälsningar och otroligt mycket kärlek!

TACK! Vi är överväldigade om omtumlade – så fantastiskt att få detta bemötande i en så personlig historia som detta program är.

Läs reaktioner i kommentarerna här

anna-och-vilmer

Min fru Anna, som gjort programmet, skriver:

Tack alla som lyssnat. Jag hoppas att dokumentären har bidragit till en liten insikt i hur det kan vara i en annan typ av familj. Den var min intention: att sprida en uns kunskap.

Och Christian, jag måste också svara på din fråga om det finns något man kan göra i den mån man är skyldig något. Du har redan gjort det som jag ville när jag bestämde mig för att göra dokumentären: du har lyssnat, fått inblick i vårat liv, kanske lärt dig något, kanske kan du se på oss föräldrar till funkisbarn och våra barn på ett annat sätt än du gjorde innan (utan att veta hur du såg på oss då) .
Det är allt jag vill.
Att alla ska lyssna och förstå.
Tack för allt fint beröm.
Lycka till mer era familjer.

albin-och-vilmer

Vi kämpar på i vardagen, med alla fina ord vi fått nu gör det fortsatta vägen lite lättare!