En vacker kväll med P3 Dokumentärs fans

Lördagen den 18 april 2015 var en mycket stor kväll i mitt radioliv. Jag är väldigt glad och tacksam över att ha fått lyssnarnas pris och fått fira det med så många fina P3 Dokumentär-fans. Nu har P3 Dokumentär satt ihop en video med lite glimtar från den kvällen – länk nedan – för att påminna om att nya säsongen startar på söndag.

Men det allra bästa med videon nedan är ändå när Fredrik Johnsson och Kristofer Hansson avslöjar att de använt walkie talkies när de jobbat sent på nätterna inne i Radiohuset.

Se klippet från en fin kväll här

Min nästa P3 Dokumentär sänds 25 oktober.

Spår säsong 2 – premiär 6 oktober

Ja – det blir en säsong 2 av Spår. Vi är mycket glada över detta. Tack till alla som lyssnat på första säsongen och gjort en fortsättning möjlig.

Den kommer handla om det så kallade Rinkebymordet 2002. Martin Johnson kommer stå för berättandet den här gången, vi har delat upp huvudansvaret för historierna mellan oss, på så sätt har vi hunnit jobba lite snabbare och kan alltså ”redan nu” presentera fem nya avsnitt.

Vi fortsätter följa utvecklingen i #Kalamark också, just nu förbereder man resningsansökan där, men på grund av sjukdom har det arbetet försenats.

Tisdag 6 oktober släpper vi första avsnittet av andra säsongen så prenumerera på Spår så missar ni inget!

RSS-länk
http://rss.acast.com/sparpodcast

Acast-sida
http://www.acast.com/sparpodcast