P3 Dokumentär fyller 10 år

Kom och fira med oss!

När: Lördagen den 18 april 2015,  kl.16:00-19:00

Var: Bar Brooklyn (Debaser), Hornstulls Strand 9, 11739 Stockholm

10 år ska firas och det gör vi under ledning av Amanda Rydman, exekutiv producent för programmet. Flera dokumentärmakare och hemliga gäster, däribland producenter av tidigare dokumentärer, kommer att närvara och det kommer även bjudas på ett och annat smakprov av den nya säsongen. Kom förbi vetja och förfesta med oss!

Mer info tillkommer ju närmare den 18 april 2015. Save the date!

Här kan man rösta på sin favoritdokumentär

Och här lyssnar ni på jubileumspodden

Spår – nytt program!

Idag släppte vi äntligen nyheten om vårt nya radioäventyr Spår. Jag och Martin Johnson har skissat på detta sen i höstas och visst handlar det mycket om en svensk variant av podcasten Serial. Vi kommer såklart att lägga vår egen touch på formatet, vi har lärt oss en hel del av jobbet med P3 Dokumentär (Anton) och P1 Dokumentär/BBC (Martin).

DNs pappersbilder

Det mesta hittar ni i den eminenta artikel som DN skrev men jag vill understryka att vi valt att jobba med Acast tack vare deras otroliga podcast-app där man kan publicera bilder, videos eller kommentarer i takt med programmet. Både jag och Martin är ju Public Service-kramare och SR-älskare men denna gång vill vi se hur vi kan utveckla ljudberättandet med den nya teknikens hjälp.

Acasts sida och app hittar ni här

Premiär i maj