Spår – nytt program!

Idag släppte vi äntligen nyheten om vårt nya radioäventyr Spår. Jag och Martin Johnson har skissat på detta sen i höstas och visst handlar det mycket om en svensk variant av podcasten Serial. Vi kommer såklart att lägga vår egen touch på formatet, vi har lärt oss en hel del av jobbet med P3 Dokumentär (Anton) och P1 Dokumentär/BBC (Martin).

DNs pappersbilder

Det mesta hittar ni i den eminenta artikel som DN skrev men jag vill understryka att vi valt att jobba med Acast tack vare deras otroliga podcast-app där man kan publicera bilder, videos eller kommentarer i takt med programmet. Både jag och Martin är ju Public Service-kramare och SR-älskare men denna gång vill vi se hur vi kan utveckla ljudberättandet med den nya teknikens hjälp.

Acasts sida och app hittar ni här

Premiär i maj

10 svar på ”Spår – nytt program!

 1. Ser sjukt mycket fram emot denna podcast, Anton! Älskar ditt, och ert, arbete i P3 dokumentär. Utan er vore mina promenader otroligt tråkiga. Tack tack tack och keep up the great work!

  • Stort tack för de orden och tack för att du lyssnar, det är ju det som gör att vi får göra det vi gillar!

   • Kan bara hålla med. Du är fantastisk Anton! P3 dokumentär och p3 spel är mina favvo program. Ska lyssna på första avsnittet utav spår nu;)

 2. Hej Anton!

  Du har en unik förmåga att berätta sådana här historier. Första avsnittet var kanon och väntar spänt på de nästkommande.

  Mvh
  Lars

  • Tack för fina orden! Hoppas förmågan kan ge rättvisa åt det som skett här, svårt med alla detaljer och turer hit och dit. Sliter med detta och då värmer dina ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *