Brevet till Saddam – ny pod från mig

En historia som jag arbetat med sen 2104.

2006 gjorde jag min första P3 Dokumentär.

2015 skapade jag Spår ihop med Martin Johnson.

Nu – 2022 kommer min nya podcast: Brevet till Saddam – ett samarbete med Skuggland.

Det här är stort för mig och känns superkul! Tack till alla på Third Ear Studios som hjälpt till att göra detta möjligt!

Lyssna på första avsnittet här:

4 svar på ”Brevet till Saddam – ny pod från mig

  1. Min pappa var en av Saddams ”gäster”. Han pratade inte så mycket med mig om denna tiden så att lyssna på din pod ”Brevet till Saddam” var mycket intressant. Gav mig en bättre bild och förståelse av hur hans situation var under denna dystra och mörka tid av hans liv. Han lyckades lämna Iraq 2 veckor innan resten av svenskarna släpptes med hjälp av en grupp svenska muslimer som åkte ner på eget initiativ för att försöka hjälpa våra svenska ”gäster”. Han blev en annan person efter att han kommit hem, precis som flera av de som du intervjuade också medgav i sina intervjuer.

    • Intressant! Tack för att du delade detta! Det gör mig glad att läsa att du fick ut detta av dokumentären.
      Maila mig om du vill prata mer. Med vänlig hälsning,
      Anton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *