Ny säsong av Spår ute nu: ”Brandkärrsmordet”

Vår sjunde säsong av den grävande och granskande podcasten Spår finns ute nu och heter ”Brandkärrsmordet”

2006 mördas en kvinna i sitt kök i en lägenhet i Brandkärr i Nyköping.Polisen blir övertygad om att ett vittne har sett mordet. Kvinnans son ska ha varit i köket och sett en omaskerad man skjuta ihjäl mamman. Pojken är sju år gammal.

I polisförhör pekar pojken ut mördaren. En lokal krögare vid namn Son Do. Polisen hittar ingen teknisk bevisning på platsen. Det enda som binder Son Do till mordet är pojkens utsaga. Ändå döms Son Do till livstids fängelse. Men Son Do har hela tiden nekat till brottet. Spår hittar nya uppgifter som kastar ett annat sken på vad som egentligen kan ha hänt i Brandkärr.

På vår nya hemsida finns mer information om Spår:

www.podcastspar.com

Nytt för i år är att det går att stödja oss ekonomiskt. Om man ger oss 29 kronor får man alla fem avsnitten direkt. Då krävs det att man lyssnar i Acasts app, där finns information om hur det går till att göra detta.

Annars går det såklart att lyssna precis som vanligt via vilken podcast-spelare som helst. Då släpps avsnitten tisdagar under fem veckor.

 

1 svar på ”Ny säsong av Spår ute nu: ”Brandkärrsmordet”

  1. I am positive that I am posting on the wrong platform but hopefully the two journalists read it at some point. I started watching the HBO documentary and episode 1 was frustrating. I was trying to understand why so much time,money, and effort was put into this case. Unusual religious beliefs, debachuary, and someone dies. Seems like the same the devil made me do it!! Well I was wrong!! The order of the episodes have me reevaluating what I thought was obvious. I’m having difficulty because the past members seem so sincere. Everything you think would be an easy yes or no thought process gets shifted. Reacting a crime such as murder for hours, is that normal?? The manner in which your are given the facts is genius and is provoking doubts I never thought I would have. I am starting to doubt that women knows how to shoot a gun, but then I’m not sure what I believe. It’s sad, tragic, but really difficult to understand who made this strange set of events happen. I hope I am able to read, watch, review more of these journalists works.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *