6 svar på ”Årets julklapp är här

 1. Hej Anton, jag har precis läst ut De Aderton. Mycket bra och spännande! Ser fram mot fortsättningen.
  Dock – ska du ut i skärgården söder om Västervik igen, så kolla först upp vilken skärgård som ligger var. St Anna är långt därifrån, norrut. Skärgården från Västervik och söderut kallas Misterhult. Mellan St Anna och Misterhult ligger såväl Gryts som Tjust skärgårdar. Mvh Lars

  • Haha! Snyggt, jag har tagit fel där ja. Grejen är att i ”vår” sjöbod där jag tillbringat alla mina somrar sen födseln 1978 har det alltid hängt en affisch för ”St Annas skärgård” så det blev helt enkelt en tankevurpa när minnet av den affischen dök upp bland alla andra minnen kring sjöboden. Där ser man hur bedrägligt minnet är… Hursomhelst roligt att du gillade boken. Börjar skriva på del 2 i vinter!

 2. Tack för att du förgyllt många mörka höst/vintermorgnar med denna otroligt spännande historia och en perfekt röst att lyssna till. Nu väntar jag med spänning på fortsättningen, för jag hoppas verkligen att det kommer en! /En anställd i regeringskansliet

  • Hej Anna-Karin! Stort tack för ditt meddelande!
   Jag skriver just nu på del två. Eftersom den delvis kommer utspela sig på ditt kansli vore det otroligt roligt om du ville ta emot en enkel författare för en tur genom ”maktens korridorer” 🙂
   Har du lust får du gärna maila mig på Anton.berg@me.com så kanske vi kan ses för en kaffe i din jobbmiljö? Vore mycket trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *