4 Comments

  1. Hej Anton, jag har precis läst ut De Aderton. Mycket bra och spännande! Ser fram mot fortsättningen.
    Dock – ska du ut i skärgården söder om Västervik igen, så kolla först upp vilken skärgård som ligger var. St Anna är långt därifrån, norrut. Skärgården från Västervik och söderut kallas Misterhult. Mellan St Anna och Misterhult ligger såväl Gryts som Tjust skärgårdar. Mvh Lars

    • Haha! Snyggt, jag har tagit fel där ja. Grejen är att i ”vår” sjöbod där jag tillbringat alla mina somrar sen födseln 1978 har det alltid hängt en affisch för ”St Annas skärgård” så det blev helt enkelt en tankevurpa när minnet av den affischen dök upp bland alla andra minnen kring sjöboden. Där ser man hur bedrägligt minnet är… Hursomhelst roligt att du gillade boken. Börjar skriva på del 2 i vinter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *