Spår gör unik ”takeover” på iTunes

Under fem veckors tid kommer Apples iTunes att helt domineras av Spår på det här sättet:

Det har aldrig tidigare skett förut i Europa och beror på ett bra jobb från Acasts sida där man har goda kanaler in hos Apple. Det gör mig oerhört stolt, för jag inser att det här gör man inte med vilken skitpod som helst. Det är fantastisk exponering och att få äga den ger oss möjlighet att nå ut till ännu fler lyssnare.

Jag är tacksam över detta förtroende som Apple visar oss, och det jobb som Acast har lagt ner för att få till detta. Bra citat från Josephine Forssjö hittar ni i denna artikel:

https://www.dagensmedia.se/nyheter/acasts-spar-tar-over-itunes/

Jag vill såklart malla mig något oerhört över detta men det jag egentligen är allra gladast över är att den pod som tar det här steget i Sverige gör det tack vare seriös jävla journalistik. Inget trams, inget framhävande av ego (nåja), inga kändisar eller bullshit. Vi gör Spår för att vi tycker att de här historierna är viktiga och ska få ta tid och plats. Fantastiskt att vi fått fler att ansluta till den idén och ge oss plats och utrymme.

Så. Nu tänker jag hålla mig till att prata innehåll, bevis och sakfrågor om det vi faktiskt undersökt och hittat i Brandkärrsmordet.

2 svar på ”Spår gör unik ”takeover” på iTunes

  1. Kul att ni premieras på deras plattform! Antar att det kostade acast’s exklusivitet för den banderollen. Med andra ord, kul även för dem som har iPhone! Tyvärr fortfarande lika trist för oss som inte har det, och inte är sugna på att stödja acast’s försök till att skapa en sluten plattform.

    • Well, vi alla kämpar på för att få jobba med det vi älskar. Vi har inga planer på att låsa Spår till Acast, så du kan vara lugn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *