Känslostorm efter Leo Razzaks Sommar-prat

Anton och Leo

– Jag vaknade i morse av ett telefonsamtal, det var en tant som ringde och sa ”Du är sänd från Gud!”.

Det är dagen efter Leo Razzaks Sommar i P1 sänts. På Twitter, Facebook, i Leos mail, ja till och med i hans telefon har kommentarerna vällt in. Och mest är det kärlek. Ja det är nästan bara kärlek. En snabb koll på #sommarip1 igår gav 35 positiva och 2 negativa kommentarer. På Sommars Facebook-sida: 25 positiva och 1 negativ.

Det var en lång dag i studion i fredags. Men Leos energi, trots ett stundtals fruktansvärt djupt mörker i hans texter – och i hans liv vid dessa tidpunkter, gjorde dagen till ett långt nöje.

Anton och Leo 2

Jag försökte sänka hastigheten i hans tal, det var väl mitt enda stora jobb, förutom administrativa saker som att pussla ihop hans manus (det är ganska knepigt när del 8 finns i tre delar, del 9 i två och del 7 utgår…).

Det gick så där med hastigheten. Leo hade laddat länge. Hans historia var som en flod som bara skulle fram. Stundtals är det som ett enda flow, mer likt en akapellatolking av ett enda långt hiphop-epos.

Det är bland annat det som gör det så bra, så starkt. Känslan. Det annorlunda tilltalet. Men också det som gör att någon tyckte att det gick för fort. Jag älskar det!

Läs mer om programmet här

Lyssna här

 

Petter Håkanson@PetterHakanson 24m

Promenad i solen och lyssnar på @LeoRazzak. Högst energi och mest inspirerande so far #sommarip1

Christine Lindgren@stinelii 31m

”Som de gamla sjunga – kvittra de unga”/@LeoRazzak Lyssna på hans sommarprat i P1 – vilken kraft! #sommarip1

Malin Appeltofft@Jagmalin 41m

#sommarip1 med Leo Razzak! Vilket fint program och vilken stark och fantastisk människa. Inspirerande! @LeoRazzak

Lisa Nilsson@kwidewitt 9h

@LeoRazzak i #sommarip1 idag var berättelsen om Sverige som svenskarna inte vill veta om. Tårar i diskbaljan. Inget mer behövs i år. Tack.

Elin Wikander@ElinWikander 10h

Lyssnar på Leo Razzaks sommarprat. Blir lycklig, ledsen, inspirerad, engagerad, sorgsen och glad. Allt på en gång. #sommarip1

 

1 svar på ”Känslostorm efter Leo Razzaks Sommar-prat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *