Spår säsong 6 – ute nu

Avsnitt 1 – Förlösamordet – Mångmiljonären som försvann

En dag i augusti 2012 försvinner plötsligt mångmiljonären och lantbrukaren Göran Lundblad från sin gård i den lilla byn Norra Förlösa, norr om Kalmar. Kvar finns hans dotter Sara Lundblad, 24 år gammal och hennes pojkvän Martin Törnblad, 21 år gammal. De har växt upp bredvid varandra, på granngårdarna och de har bestämt sig för att ignorera den gamla släktfejden mellan de båda familjerna. De är kära och de vill ha en framtid tillsammans. Men polisen och Saras lillasyster Maria fattar snart misstankar, något står inte rätt till. Är Sara och Martin inblandade i Görans försvinnande?

Lyssna via Acast eller där poddar finns. På www.sparpodcast.com hittar ni persongalleri och tidslinje och alla avsnitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *