Missa inte vår pod om Premier League

the_reserves_logo_800x226

Om du gillar Premier League, engelsk fotboll och kulturen kring lagen, fansen och fish´n´chips – då kommer du älska vår pod The Reserves.

Jesper Englin tog kontakt med mig för ett år sen och det är också Jesper som leder showen. Jag står för produktion, radiokunnande och glada tillrop. I studion ger Rickard Andersson, Pontus Ahlby och Benjamin Fjelstad full koll på rykten, övergångar, domarmissar och tränartabbar.

Reserves redax 2013

Pontus Ahlby, Rickard Andersson, Benjamin Fjelstad och Jesper Englin

Varje vecka gör vi också intervjuer med Premier League-proffs. Det kan handla om kommentatorer, spelare, tränare eller domare. Denna vecka ger Fotbollskanalens Olof Lundh en mycket intressant analys av varför Jonas Olsson alltid gör sig bättre i Premier League än i Svenska landslaget.

Dessutom får du sjukt nördig statistik av vår ”professor” Karl-Oskar Kjellgren och titt som tätt ringer vi vår Afrika-korrespondent Ken Söhrman för att få en ingående bild av hur de afrikanska PL-spelarna sköter sig och hur man på ”hemmaplan” ser på deras karriärer.

Gå gärna med i vår varma familj på Facebook och ge dig in i diskussionen som ständigt pågår där. Nyckelord är nördighet, vänlighet, analys och känsla med värdighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *