P3 Spel är tillbaka

Skärmavbild 2013-08-26 kl. 09.14.47

Angelica Norgren och undertecknad är sedan en vecka tillbaka i full färd med höstens P3 Spel.

I lördags sändes första avsnittet av säsong 6.

Josef Fares var i högform efter bra betyg från många recensenter av sitt spel ”Brothers – a Tale of Two Sons”. Victor Leijonhufvud hade råkoll på sommarens speltitlar och Malin Söderberg gjorde ett härligt inspel från sin roll som utvecklare på Paradox Interactive.

Under hösten får vi också höra två ”nya” röster – Michael Gill och Jimmy Håkansson är två tredjedelar av  bloggen Blog ´em up. De kommer leverera krönikor i P3 Spel med jämna mellanrum fram till jul.

Några lyssnare har också hört av sig och undrat var vårt spelorakel Samson Wiklund tagit vägen. Under fem säsonger har vi kunnat höra Samson berätta om allt från spännande spelutvecklare till svidande kritik mot olika företeelser inom spelkulturen.

Just nu har Samson mycket på sin agenda och har för tillfället inte tid med P3 Spel. Han har dock lovat att dyka upp på ett eller annat sätt i P3 Spel under hösten. Vi håller tummarna och dörrarna öppna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *