Dokupodd – en kväll om krimpodar

Dokupodd 2016 Sveriges Radios festival för poddar, dokumentärer och annat berättande på Fotografiska i Stockholm. Berättelser om brott med Camilla Kvartoft Varför engagerar brott så mycket? Och hur berättas bäst historier om brott? Hör Daniel Velasco (P1 Dokumentär), Anton Berg (P3 Dokumentär och Spår) och Sigrid Edsenius (P4 Kalmar). Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Dokupodd 2016
Sveriges Radios festival för poddar, dokumentärer och annat berättande på Fotografiska i Stockholm.
Berättelser om brott med Camilla Kvartoft
Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Sveriges Radio anordnade evenemanget DokuPodd i fredags. Det handlade om dokumentärt berättande och andra berättelser i pod-formatet.

Jag var inbjuden för att prata hur vi tänker när vi gör Spår, eller hur jag väljer story när jag gör P3 Dokumentär och kriminaljournalistik i podvärlden just nu. En fin kväll i sällskap med Daniel Velasco och Sigrid Edsenius där Camilla Kvartoft ledde vårt samtal på ett superproffsigt sätt. Man kan höra vårt snack som pod här.

 

2 Comments

  1. Riktigt bra Podd!! Dock är slingan/musiken som spelas konstant så hög att man knappt hör vad som sägs vilket är riktigt störande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *