Spårs tredje säsong ute nu

Season3 1

Podcasten Spår görs av mig och Martin Johnson. I säsong 3 granskar vi Sveriges största kokainmål Operation playa. Ensamseglaren Mauritz Andersson greps 2010 i Karibiska havet med 1,2 ton kokain i sin 50 fots segelbåt. Hur hamnade han i den situationen? Och var det verkligen den ökände bankrånaren Jonas Falk som var hjärnan bakom smugglingsförsöket?

Till denna säsong har vi ordnat med hemsida för Spår, där hittar ni allt ni behöver för att följa med i de sex avsnitten av denna säsong (karta, persongalleri, tidslinje) och så tidigare säsongers avsnitt och hur man kontaktar Spår för tips eller frågor.

Avsnitten släpps på tisdagar och finns i alla podcast-appar men lyssnar man via Acast får man bildmaterial direkt i sin mobil samtidigt som vi spelar upp historien. Följ allt på #operationplaya

Mauritz Andersson Anton Berg 2Intervju med Mauritz Andersson, anstalten Kumla, vintern 2016.

One Comment

  1. Hej på er, och tack för en grym podd!
    Jag skulle vilja ge lite feedback till Martin: när du pratar låter det lite ”sagostund”, som att du försöker för mycket. Kanske är det bara i mina öron, men det man säger kan försvinna i hur man säger det, och jag märker att så snart din röst träder in så tappar jag tråden, för att jag lyssnar mer på ditt sätt att ”läsa innantill” än vad du berättar. Kan vara nåt att fundera kring!
    I övrigt är den här podden väldigt välarbetad och intressant, liksom Antons dokumentärer är de utan tvekan bästa på P3!

    Tack för mig, nu ska jag lyssna vidare …

    /Christin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *