Norge nyfikna på Spår

I helgen var jag inbjuden till norska motsvarigheten till GRÄV – en konferens helt inriktad på att uppmuntra och inspirera till grävande journalistik – SKUP. Norrmännen har insett att Sverige ligger väldigt långt framme vad gäller podcast-utvecklingen och vill veta vad vi gör som funkar just nu. Fantastiskt trevligt, inte minst eftersom jag fick dela scen med Jack Werner som ju är så skarp och rolig.

Se så skarpa och roliga VI var:

(Jag har jobbat ihop med Jack tidigare – då blev det denna P3 Dokumentär)

Moderator var Tor-Erling Ruud som just nu släpper andra säsongen av norska podden Uløst – nu avhandlar man, det även i Sverige kända, fallet med den försvunna Therese. Det var ett av de mord som Thomas Quick dömdes ha utfört men sen också friades för.

Vill man läsa mer om vårt snack finns det här:

Tre «dos» og én «don’t» når du lager podcast

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *