Spår säsong 4: Raggarmordet

Raggarmordet 1979 är svensk kriminal- och journalistikhistoria. När reportern Jan Guillou får tips att Keith Cederholm kan vara oskyldigt dömd börjar han ett arbete som slutar med Stora Journalistpriset. Keith Cederholm frias och historien slutar lyckligt – men inte för alla. De övriga som dömdes tillsammans med Keith nekades resning. Trots att de handlat på order av Keith, som nu bevisligen inte varit med om brottet. Hur kunde det komma sig?

Spår tar vid där Jan Guillou körde fast 1984. Kan fler ha varit oskyldiga? Och kan de i så fall få upprättelse över 30 år senare? Trailer ute nu, lyssna här ovan. Avsnitt 1 släpps 18 oktober.

Lyssna på hela trailern här: acast.com/sparpodcast

#raggarmordet #sparpodcast #acast

Läs mer om vad Spår är och vad vi vill göra med vår podcast här

4 svar på ”Spår säsong 4: Raggarmordet

  1. Hej! Vilken tid kommer första delen av Raggarmordet? Sjukt pepp, efter att hört dom andra. Du gör ett grymt bra jobb 🙂

    • Hej Mikael!

      Ja vi är ju igång nu, vi släpper delarna strax efter midnatt på tisdagar. Så när du vaknar finns det där i din mobil om du väljer att prenumerera!

  2. Tusen tack till dig och dina kolleger för senaste säsongen av Spår, fantastiskt välgjort och spännande! Scenen där du står i den långsamma hissen på väg upp till Jan Guillou ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.