Jag producerar Sommar i P1 med Leo Razzak!!!

leo razzak

Ja det var alltså det här som var så hemligt.

Men hur kul som helst! Leo har en otrolig historia där hans vägar korsas av Fryshusets Anders Carlberg i rättan tid. Dessutom gör han en av världshistoriens coolaste vändningar när han är nere för räkning. Missa inte showen!

Vi bandar 5 juli och den sänds 8 juli.

Läs mer här: Sommar med Leo Razzak

4 svar på ”Jag producerar Sommar i P1 med Leo Razzak!!!

  1. Det finns absolut ingenting som tyder på att Schüssler har den baktanke som du tillskriver honom, och i vilket fall som helst är det ju helt felaktigt att han föreslagit något sådant. Och varför skulle han inte ta upp Navara-incidenten? Den har ju blivit extremt uppmärksammad i schackvärlden.

  2. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *