Nya P3 Dokumentärer är på gång

P3 DokuMånga undrar, inte minst på Facebook, och JA det kommer nya P3 Dokumentärer i höst.

Säsongen börjar 12 oktober.

Jag sitter just nu och försöker klura ut i vilken ordning jag ska berätta min nästa historia, den sänds 26 oktober, ämnet fortfarande hemligt (det kan påverka personers vilja att ställa upp på intervju om jag berättar det för tidigt). Det är en tragisk historia där mysteriet fortfarande är olöst, trots att det passerat över 20 år.

9 Comments

 1. fortsätt göra det du gör! Så fruktansvärt intressant och gripande. Har fastnat speciellt för nazisträttegången i Göteborg som släpptes i sommras. Tyckte den dokumentären va så rätt i sin tid på något sätt. Jag hoppas och önskar att fler lyssnar igenom den.

  Ville bara utrycka min uppskattning för ditt arbete som du lägger ner!

  Lycka till med nästa projekt!

 2. Är så sjukt peppad på att dokumentärerna drar igång igen! Du och dina kollegor ska ha mycket cred för det arbete ni lägger ner på de välgjorda programmen, hatten av helt enkelt!

 3. Denna dokumentärserie kan vara det bästa och mest intressanta som SR någonsin producerat. Jag tror en hel del av avsnitten kunde användas som undervisningsmaterial i skolan.

  Jag lyssnar på många poddar men inget är som då ett nytt P3DOK-avsnitt släpps 🙂 Jag flera gånger på alla avsnitt.

  • Tack för de orden! Vore ju häftigt med schemalagda lyssningslektioner! Men då kommer vi ju upp på Stenmark-nivå. Omöjligt!

 4. Jag tror inte ni riktigt förstår vilken underbar sändning ni gör. Alla man pratar med lyssnar eller känner till er. Ämnena är fantastiska.
  Det enda dåliga är uppehållet som är fööör långt. Alldeles för långt.

  • Hej Tommy!
   Tack!
   Ja, sändningsuppehållen beror ju på att SR inte vill göra fler dokumentärer. Vi skulle lätt klara av att producera mer om vi bara fick!
   Men SR är ett stort företag med många program och en, trots allt, begränsad budget. Antar att det är knivigt att fördela resurserna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *