31 svar på ”Kontakt

 1. Hej!

  Mitt namn är Tove och jag studerar vid Poppius Journalistskola. Vi har fått i uppgift att göra ett personporträtt den närmsta tiden och jag skulle hemskt gärna vilja göra ett personporträtt på dig. Jag skulle bli världens gladaste tjej om du vill ställa upp!

  När jag inte går i skolan skriver jag någon gång i månad för Bioklubben, SF Bio. Jag intervjuar då bioaaktuella skådespelare och regissörer. Den senaste publicerades så sent som i fredags och går att läsa här http://www.sf.se/nyheter/2013/09/Ett-riktigt-stjarnportratt-Tove-traffar-Edda-Magnason/

  Hoppas vi hörs!

  Med vänliga hälsningar
  Tove Dockson

  070 28 41 113
  tovedockson@hotmail.com

 2. Hatten av, Avicii motsvarighet i pod-världen. Hänger med en gärna med i alla dina pods oavsett ämne.

  Keep up the good work!

 3. Tjenare. Jobbar du fortfarande med p3dokumentär
  Eller är de bara spår nu?

  • Just nu är jag mest pappaledig 😉
   Hinner med Spår och producerar bland andra Fredrik Johnsons kommande P3 Dokumentär. Har en briljant idé till en kommande P3 Doku men jag måste få loss intervju med kungen först! 🙂

 4. Hej Anton.

  Dina och Fredrik Johnsons dokumentärer är så fantastiskt bra!!!! Spår är f*nimig det bästa jag någonsin har hört!! Jag jobbar som polis och letar med ljus och lykta efter bra kriminalfall på podcast. Har självklart plöjt P3-dokumentärs alla och alla avsnitt av Spår. Kan du tipsa om någon annan pod?
  Mvh: Hasse Norlén.

  • Hasse!

   Att få ett sådant erkännande från en polis är ju otroligt hedrande. Verkligen! Vi har ofta bra relationer med poliser i och med arbetet med P3 Dokumentär och vill gärna ha det med Spår också men det formatet innebär ju mer av granskning av polisen, inte alltid välkommet. Vi gör ju inte Spår för att hänga ut enskilda poliser, vi vill förstå vad som kan ha gått snett och vad det fått för betydelse. I framtida säsonger skulle vi gärna vända på steken och haka på en Cold Case-utredning till exempel. Så jag ser alltså dina ord som ett tecken på att det finns poliser därute som välkomnar vårt jobb och jag hoppas på att kunna stärka relationerna framöver ännu mer med din ”sida”.

 5. Hej,

  Lyssnar på två P3 dokumentärer till och från arbetet varje dag. Du gör de absolut bästa dokumentärerna och tack för tidsfördrivet och lärandet. Mycket uppskattat och riktigt bra jobbat, du är riktigt grym! Ser fram emot mot det varje resa.

  • Robin!
   Tack för vänliga orden!
   Jag har kul när jag gör programmen, älskar att lära mig och går igång på att få träffa och intervjua kloka människor. Tror det smittar!

 6. Har precis hittat Spår och jag är helt fast, lätt en av de bästa poddarna jag hört, sluta inte med den, så sjukt intressant och bra gjort, även dina avsnitt i P3 Dokumentär.

  • Tack Magnus! Kul att du gillar min grejer – och nu hittat även Spår, där satsar vi ju halvt ihjäl oss på att göra bra radio. Fint att få din feedback då!

 7. Hej Anton!
  Har precis lyssnat färdigt på S1 om Kalamarksmorden. Mycket bra och spännande, gillar även dina övriga dokumentärer. Du har en verkligt skön röst att lyssna till.
  Var det ett medvetet val att inte nämna detta tredje liknande dubbelmord, i Brattås, Härnösand?

  http://www.folkbladet.nu/271771/mord-med-kusliga-likheter

  Keep on truckin’

  • Hej Jonas!

   Ja det var medvetet, vi fick inte plats, plus att det finns en del osäkerheter kring de likheterna där. Vi hann inte kolla helt enkelt. Det är heller inte med i resningsansökan, lite av ett longshot helt enkelt. Inte alls samma tyngd i de likheterna som det är i Långared/Kalamark.
   Gött att du gillar podden!

 8. Hej

  Har nu lyssnat på era tre säsonger och det är ju så sjukt intressant.
  Ni gör ett kanonjobb båda två.

  Hur gick det med resningsansökan för Linna?
  Har letat på nätet men hittar inget.

  En fråga till, hur frustrerande är det att se alla misstag som polis och åklagare blundar för?

  • Tack – svarade dig via mail men mest frustrerande är det ju när folk inte ställer upp på intervjuer… Linnas resningsansökan bereds fortfarande. Bollen just nu hos Riksåklagaren.

 9. Hej Anton.

  Jag vill verkligen tacka dig för ett fantastiskt arbete. Fick först höra av Malin som vittnade på mordet på Fadime om P3 dokumentärer och har sedan ett halvår tillbaka har jah lyssnat igenom alla P3 dokumentärer som finns. Tycker verkligen att du gör ett fantastiskt arbete och jag har aldrig någonsin blivit så tagen av en berättelse, NÅGONSIN!” Som när du berättar om Disco branden. Blir fortfarande helt tårögd av bara tanken.

  Jag har under en period funderat på att ställa upp som nämndeman men efter att precis ha lyssnat på er dokumentär om Kalamarks-fallet så har jag nu bestämt mig för att genast skicka in en ansökan till två passande partier.

  Tack för ett otroligt spännande, lärorikt men framförallt samhällsviktigt jobb ni gör och lycka till med alla framtida projekt!

  Hälsningar
  Hjalmar Bengtsson Raymond.

  • Hej Hajlmar!

   Oerhört tungt och viktigt att höra att vi inspirerar till nämndemansuppdrag. Som du säkert förstått när du lyssnar är det ett väldigt viktigt uppdrag där det tyvärr slarvas ibland. Hoppas du kan göra skillnad till det bättre! Önskar all lycka!

  • Ja fantastiskt och ändå så självklart på samma gång. Tack för att du lyssnat och hör av dig!

 10. Podden är jättebra. Jag vill lyssna, jag försöker verkligen lyssna, men bakgundsmusiken är och plingplonget driver mig till vanisnne. Ibland hör jag knappt vad ni säger. Går det att få en version med nedtonad eller borttagen musik?

  • Hej Gabriella!

   Vi jobbar ju stenhårt med vår ljudbild, ibland blir den kanske inte perfekt. Bra att veta är att den är optimerad för lyssning via hörlurar. I bilstereo kan det ibland låta sämre. Är det någon särskild säsong eller avsnitt som du haft problem med?

  • Det hoppas vi, vi jobbar för att få till det. Återkommer för hoppningsvis inom kort!

 11. King of pods!

  Sjukt intressant att följa med era uppdrag.
  Perfekt då man jobbar nattskifte på en sandpappersfabrik

  Hälsningar från svenskfinland

  • Hej!

   Underbar utmärkelse! Kul att underlätta arbetet i fabriken – hälsa dina kollegor att de måste börja lyssna på Spår! 🙂

 12. Hej! Precis lyssnat på avsnitt 3 Förlösamordet. Reagerade på att Martin sa i 57e minuten ”jag skjuter kärringjävlen OCKSÅ innan…”. Den minuten var väldigt intressant att lyssna till, för att höra dels dialogen mellan Sara och Martin hur de pratar till varann men även hur mycket mer beräknande Sara verkar i sina uttalande än Martins klumpiga uttryck. Ni gör ett grymt bra jobb och som sagt, väldigt intressant lyssnande! Hälsningar från Skåne

 13. Hej Anton (och Martin också egentligen, så du kanske kan hälsa detta vidare! 🙂 )

  Jag är så grymt imponerad av ert arbete och jag ville bara visa uppskattning! Jag har lyssnat på alla säsonger av Spår och det ni gör är grävande journalistik när det är som bäst. Att ni lyckas vara så neutrala och opartiska i ert förhållningssätt till det ni undersöker är värt en eloge.

  🙂

  Ha en fortsatt trevlig måndag och keep up the good work!

  Johanna

  • Tack Johanna! Det är väldigt intressant att få tid att gräva i dessa fall. Sen är det svårt att få till en ”spännande” historia samtidigt som vi vill berätta den så ”sant” som det bara är möjligt. Vi gillar ju nyanser och vill göra alla personer rättvisa. Fantastiskt fint att läsa att du tycker att den delen funkar!

  • Hej Jessica och stort tack för ditt meddelande!
   Vi jobbar just nu med en dokumentär serie om Knutby för HBO. Den släpps i höst och det arbetet tar all tid från Spår just nu.

Kommentarer är stängda.