Lyssnarsuccé för Spår – här är alla 5 avsnitt

Stort tack till alla som hittills laddat ner och lyssnat på Spår! Vi har passerat 6-siffrigt i lyssnarsiffror men den officiella statistiken kommer senare. Sjukt inspirerande att följa diskussioner och feedback på #kalamark – vi kollar av den varje dag även i fortsättningen. På tal om fortsättning, många undrar:

ja vi vill också fortsätta med den här podcast-satsningen!

Vi diskuterar just nu förutsättningarna för säsong 2. När det gäller Kaj Linnas fall bevakar vi händelseutvecklingen och återkommer på något sätt där. Det ni kan göra för att speeda up processen är en enda sak – berätta om Spår för era vänner!

spar logo 3

Ni hittar alla 5 avsnitt här – eller i er podcast-app. Testa gärna Acasts-egna app (finns på Google Play och på iTunes), där lägger vi ut extramaterial i form av bilder, video-klipp, texter och dokument som hjälper oss att berätta historien.

12 svar på ”Lyssnarsuccé för Spår – här är alla 5 avsnitt

 1. Spår om Kalamarksmorden var oerhört spännande och intressant att följa. Jag börjar få abstinens nu, kommer det komma ett nytt Spår om något annat fall? Linda Chen-fallet?

  • Hej Billy! Tack för att du skriver så fint, kul att du lyssnar!
   Vi hoppas också få till en fortättning, ser riktigt ljust ut! Bäst är att prenumerera på Spår – där dyker alla nyheter upp, både om Kaj Linna och om eventuella andra fall!

 2. Jag har ända sedan jag började lyssna på radiodokumentärer alltid gillat din röst och hur insatt du är i ditt arbete! Du är väl förtjänt av pris du fått!

  En önskan här från Mariestad vore om du ”grävde” i fallet Helena Andersson.

 3. Hej

  Mycket intressant att följa kan ni inte gräva i fallet med Helena Andersson i Mariestad.

  Med vänlig hälsning Mackan

 4. Hej! Så himla intressant lyssning. Men var hittar jag bilderna och annat extramaterial från fallet? Jag har acast men jag hittar ingenting där.
  Tack så mycket!

 5. Hej Anton! Jag är totalt beroende av din röst och din podd. Så väldigt spännande! Jag och min pojkvän brukar lyssna på var sitt håll och sedan diskutera fallen. Jag skulle gärna vilja höra Tandläkarmordet i Värnamo. Gott Nytt År på dig!

  • Hej! Bra tips och tack!
   Skriver just nu på min debutroman, den kommer läsas in som ljudbok så det kanske kan funka? Kommer i november!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.